Excellentie in mastitismanagement


Gedreven door passie, geïnspireerd door de wetenschap en gesterkt door ervaring, creëren wij holistische en geïntegreerde oplossingen voor een gemakkelijk en succesvol mastitismanagement op elk melkveebedrijf. 

Exclusieve partner in mastitismanagement voor dierenartsen en melkvee-adviseurs die mastitismanagement gemakkelijk maakt met baanbrekende eenvoud

Trainingen


Mastitis and Management Boost 

Type training

 

Interactieve opgenomen trainingen rond diverse aspecten van mastitismanagement - 6 trainingen met verschillende modules - oefeningen en quizvragen - klinische casussen - finaal examen - 1 Q&A sessie in groep na elke training.

test

Individueel

 

Duur

Op je eigen tempo

 

Locatie

Thuis

 

Datum & tijdstip

Altijd beschikbaar

test

test

Vets Culture in Practice

Type training

 

Live praktische training waarin de deelnemers een eenvoudige en betrouwbare manier ontdekken om zelf bacteriologisch onderzoek uit te voeren in hun praktijk - schematisch diagram - digitaal referentiewerk.

test

test

Individueel

 

Duur

4 tot 6 uur

 

Locatie

Op verplaatsing (live)

 

Datum & tijdstip

Te bepalen of op aanvraag door dierenarts of industrie partner

test

Mastermind

Type training

 

Praktische training over de aanpak van subklinische en klinische mastitis op een melkveebedrijf waarin de deelnemers stap voor stap naar de meest geschikte oplossingen voor diverse mastitisproblemen op een melkveebedrijf worden geleid.

test

Groep

 

Duur

2 tot 4 uren

 

Locatie

Op verplaatsing (live) of thuis (online)

 

Datum & tijdstip

Te bepalen of op aanvraag door dierenarts of industrie partner

test

Virtuele assistenten


Keno™-M

Voor wie is Keno™-M?

 

Dierenartsen en melkadviseurs met interesse in uiergezondheid die met de regelmatige opvolging van uiergezondheid op hun melkveebedrijven in de helft van de tijd twee keer zoveel willen verdienen zonder dat ze een melkveehouder verliezen... integendeel.

test

test

Waarom Keno™-M?

 

Stop met tijd en energie te verspillen aan het berekenen, analyseren en interpreteren van de belangrijkste mastitisparameters op een melkveebedrijf, met jouw hersenen te breken over de meest optimale beslissing voor koeien met een verhoogd celgetal en met tijd te verliezen aan het schrijven van saaie rapporten.

test

U-Scan

Voor wie is U-Scan?

 

Dierenartsen en melkvee-adviseurs die moeite hebben om het mastitismanagement op een melkveebedrijf precies te evalueren zonder veel tijd te verspillen of die gewoon op zoek zijn naar een laagdrempelige tool om de discussie over mastitismanagement te openen zonder data-analyse.

test

Waarom U-Scan?

 

Maak op elk melkveebedrijf 80% van het mastitismanagement zichtbaar met 20% van de tijd en inspanningen en dat op een efficiënte en wetenschappelijk onderbouwde manier zonder de behoefte aan individuele celgetalgegevens of klinische mastitis gegevens.

test

test

test

MEX@LAB

Voor wie is MEX@LAB?

 

Dierenartsen die zelf bacteriologisch onderzoek uitvoeren in hun praktijk en het aantal melkmonsters willen verdubbelen door extra waarde toe te voegen aan elk melkmonster zonder extra tijd of geld te verliezen.

test.

test 

test

test

Waarom MEX@LAB?

 

Realiseer een maximale toegevoegde waarde bij het zelf uitvoeren van bacteriologisch onderzoek in jouw praktijk voor jouw melkveehouders en jezelf.

test

test

test

test

test

test

Voor industrie


Werk je in een bedrijf dat actief is in de melkvee-industrie? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Alle bovenstaande trainingen en virtuele assistenten kunnen door jou als afzonderlijk concept aan jouw klanten worden aangeboden of worden gecombineerd in een pakket op maat. Wil je een stap verder gaan dan enkel de verkoop van jouw hoogwaardige producten en wil je dat jouw klanten je minder als een gewone verkoper van producten gaan zien en meer als een betrouwbare dienstverlener door ...

... een hefboom te creëren om jouw innovaties en producten toe te voegen aan de mastitis gereedschapskisten van de melkveehouders en hun dierenartsen?

... de beweringen die je doet over jouw producten en diensten te staven aan de hand van feiten en wetenschap?

... het vertrouwen in jouw hoogwaardige producten en waardevolle expertise te versterken?

... de waardevolle relaties met jouw klanten nog sterker te verankeren?

JA! Contacteer ons dan via Support@mexcellence.eu of reserveer een één-op-één overleg op een datum en tijdstip die het best voor jou passen.

Ambassadeurs


The MEX™ Team

Managing Director

Sofie Piepers

“Energy and persistence conquer all things”

“Slow and steady wins the race"

test

Co-founder

Sarne De Vliegher

“But do not doubt it, the way to succeed is to keep courage and patience, and to work on energetically.”  • Maaltecenter Blok G

    Derbystraat 297

    9051 Gent - België

  • support@mexcellence.eu

  • +32 (0) 477 51 27 71

Gedreven door passie, geïnspireerd door wetenschap, en gesterkt door ervaring, maken we mastitismanagement gemakkelijk