Mastermind 


Dé training voor elke dierenarts en melkvee-adviseur die in een comfortabele en veilige omgeving zijn kennis en ervaring op het vlak van mastitismanagement wil toetsen en verder verbeteren

Dierenartsen en melkvee-adviseurs die hun kennis en ervaring rond mastitismanagement willen toetsen en verder verbeteren op basis van reële situaties, zodoende verschillende scenario's van mastitisproblemen die zich op een melkveebedrijf kunnen voordoen op een gestructureerde en efficiënte manier te leren benaderen.

 

Onderwerpen die in de klinische casussen aan bod komen zijn:

Praktische aanpak van subklinische mastitis.

Praktische aanpak van klinische mastitis.

Praktische aanpak van (sub)klinische mastitis rond kalven.

Praktische aanpak van het falen van de behandeling van (sub)klinische mastitis.

Beslissingen nemen en behandelprotocollen voorstellen voor koeien met (sub)klinische mastitis.

Waarom kiezen voor de Mastermind...


 • Praktisch en to-the-point

  De klinische casussen die tijdens de Mastermind aan bod komen zijn allen gebaseerd op praktijksituaties en hebben betrekking op praktisch relevante onderwerpen op het gebied van mastitismanagement. De Mastermind is ideaal om jouw zelfvertrouwen te laten groeien en de uiergezondheid vol vertrouwen op een melkveebedrijf te verbeteren.

 • Groepstraining

  De Mastermind wordt zowel online als live georganiseerd. In beide vormen word je omringd door pro-actieve collega's die je inspireren met hun kennis & ervaringen rond mastitismanagement en vice versa.

 • Wetenschap in de praktijk

  In de Mastermind ontrafel je samen met jouw collega's in kleine groepjes op een gestructureerde en efficiënte manier het specifieke mastitisprobleem en formuleer je de meest geschikte oplossing(en). Alle scenario's zijn gebaseerd op praktijksituaties waarin de beschikbare wetenschappelijke kennis over een specifiek onderwerp is geïntegreerd.

  test

 • Interactief

  Geen saaie monologen, maar wel een continue interactie en uitwisseling van kennis & ervaringen tussen deelnemers en coaches. Elk antwoord wordt voorzien van feedback.

Mastermind ondersteund door jou!


 • Ben je actief in een farmaceutisch bedrijf met een portfolio voor mastitis bij melkvee?

 • Wil je meer doen dan enkel hoogwaardige producten verkopen?

 • Droom je ervan om door jouw klanten-dierenartsen nog meer gezien te worden als een betrouwbare dienstverlener dan als een verkoper? 

 • Zoek je een unieke manier om jouw klanten nog beter te ondersteunen bij de keuze van de meest geschikte mastitisbehandeling en bij het verder professionaliseren van hun uiergezondheidsservice voor hun melkveehouders?

Dan is het tijd om de Mastermind  te introduceren bij jouw klanten-dierenartsen die geïnteresseerd zijn in uiergezondheid bij melkvee. Geef jouw klanten de mogelijkheid om hun probleemoplossende vaardigheden rond mastitis verder te verbeteren aan de hand van reëele scenario's.

Contacteer ons via Support@mexcellence.eu of plan een één-op-één overleg in op een datum en tijdstip die het best voor jou passen. • Maaltecenter Blok G

  Derbystraat 297

  9051 Gent - België

 • support@mexcellence.eu

 • +32 (0) 477 51 27 71

Gedreven door passie, geïnspireerd door wetenschap en gesterkt door ervaring maken we mastitismanagement gemakkelijk