Excellentie in mastitismanagement


Gedreven door passie, geïnspireerd door de wetenschap en gesterkt door ervaring, creëren wij holistisch en geïntegreerde oplossingen voor een gemakkelijk en succesvol mastitismangement op elk melkveebedrijf

Exclusieve partner in mastitismanagement voor dierenartsen en melkvee-adviseurs die mastitismanagement gemakkelijk maatk met baanbrekende eenvoud.

Sofie Piepers

Sarne De Vliegher

OVER ONS ...


Sofie Piepers studeerde in 2005 af als dierenarts en is sindsdien lid van het M-team UGent. Ze is gepassioneerd door mastitis en melkkwaliteit. Als dierenarts en onderzoeker gebruikt Sofie haar expertise om dierenartsen te coachen en op te leiden in het mastitismanagement en stimuleert ze hen om de beste uiergezondheidsadviseurs te worden die ze kunnen zijn. Ze houdt van netwerken, het verzamelen van nieuwe informatie op wetenschappelijke conferenties en het later omzetten van die kennis in de praktijk. Ze vindt het ook leuk om de dierenartsstudenten te inspireren en hen te laten zien hoe ze hun talenten als uiergezondheidsadviseurs met succes kunnen inzetten. 

 

Favoriete quotes: "Energy and persistence conquer all things" and "Slow and steady wins the race"

 

Persoonlijke waarden: integriteit, enthousiasme, passie, actie, plichtsbewust.

Sarne De Vliegher studeerde in 1998 af als dierenarts aan de Universiteit Gent en werd een wereldberoemde mastitis- en melkkwaliteitsexpert met een specifieke expertise in de epidemiologie van vaarzenmastitis en coagulase-negatieve stafylokokken. Hij is gepassioneerd door de uiergezondheid en melkkwaliteit en door het beroep van dierenarts. In alles wat hij doet is Sarne zowel proactief als gepassioneerd. Wanneer hij met studenten diergeneeskunde werkt, moedigt hij hen aan om proactief en creatief te zijn in hun werk. Hij motiveert hen om een duidelijke missie en visie te hebben voor de moderne praktijk die ze hopen op te zetten. Maar het zijn niet alleen zijn studenten die hij wil motiveren. Zijn passie gaat verder dan de universiteit en strekt zich uit tot zijn veterinaire collega's die hij probeert te inspireren om de overstap te maken van curatieve naar preventieve geneeskunde, van een bekwame beoefenaar naar een gerespecteerde diergezondheidsadviseur.

 

Favoriete quotes: “Be creative not reactive.” and “The way to succeed is to be courageous and patient, and to work energetically.”

 

Persoonlijke waarden: betrouwbaarheid, gedrevenheid, passie en professionaliteit.